SMART repair

Dette er en kostnadseffektiv og god metode for å utbedre/reparere små og mellomstore bulker/riper/skader. Vi har dyktige ansatte som kan faget med SMART repair!

Småbulker og riper

Mindre parkeringsbulker og riper kan kostnadseffektivt lakkeres og rettes ut med Spot Repair. Tidligere førte en liten parkeringsbulk med seg store reparasjonskostnader, slik er det ikke nå lenger.

Lakkskader og steinsprut

Med Spot Repair spotreperasjon og flekklakkering blir kun selve skadeområde behandlet. Dette er svært kostnadseffektivt i forhold til hel lakkering/del-område lakkering med like bra resultat, eller kanskje enda bedre!

Fordeler

Opp til 80% billigere enn tradisjonell billakkering og oppretting, reparer iriterende skader som ikke ellers er lønnsomt å reparere. Slipper demontering av deler. Mindre jobb og ferdig samme dag.

Hvorfor betale mer enn nødvendig?
Spot Repair er svært kostnads effektivt i forhold til tradisjonelle metoder, da kun skadeområdet blir behandlet.

Kortere repereasjons tid
Hvorfor vente lenger enn du behøver? Spesial verktøy/utstyr/metode tilpasset småskader gjør Spot Repair behandlingen mer effektiv enn tradisjonelle metoder.

Perfekt resultat
Moderne teknikker og utstyr som er spesialtilpasset mindre lakkskader og bulker, sikrer optimalt resultat og finish. Spot Repair er en svært profesjonell skadebehandling.

Nye muligheter
Spot Repair har løsninger på å lakkere mange forskjellige type små skader, som kanskje før ikke var lønnsomt å gjøre noe med.

Hva er Spot Repair?
Spot repair er en teknikk som gjør det enklere og raskere å reparere småskader. Når vi utførerer en spot repair så fokuserer vi kun på å reparere skaden og unngår å lakkere hele panelet.

Hvor mye kan jeg spare?
Spot Repair er opp til 80% billigere enn tradisjonell reperasjon.

TA KONTAKT MED OSS IDAG FOR EN GRATIS BEFARING OG PRISOVERSLAG